Uw klant vindt het zelfs prettig

Uw klant vindt het zelfs prettig

U heeft zich toch al wel ingeschreven voor ons webinar van morgen? Waardevolle en leuke informatie om nog beter met ons systeem te werken. Soms willen wij in onze blogs ook wat aandacht besteden aan de opties die het systeem kent en waarvan wij weten dat ze nog niet door een ieder gebruikt worden. Wist u al dat het systeem ook erg gemakkelijk en eenvoudig kan om uw facturen veelal sneller betaald te krijgen. Uw klant krijgt een stuk gemak en vindt het prettig, en u krijgt waarschijnlijk sneller uw geld op de bankrekening.

Gemak in laten betalen

Sinds kort heeft ons systeem een koppeling met Mollie. Nou zult u denken wat kan en moet ik dan met Mollie?
Mollie is een betalingssysteem wat u gemakkelijk kunt toepassen binnen uw facturatie. U herkent dit wel. Factuur opsturen en wachten op uw geld. Na het verstrijken van de betalingstermijn nog geen geld. Even wat coulance tonen dus nog even een weekje wachten. Maar dan toch maar eens even bellen. “Sorry, lag op een andere stapel.”, hoor je dan wel eens. Jammer toch. Misschien was gemakkelijker betalen voor de klant wel een goede optie geweest.

En dat kan nu we de koppeling hebben met Mollie erg gemakkelijk. Het Mollie systeem koppelt de mogelijkheid van betalen met een paar clicks aan uw factuur. U kunt in uw factuur een link zetten naar het Mollie systeem. U klant klikt op deze link en kan via iDeal, creditcard of een andere betaalmethode de factuur direct voldoen. De klant hoeft maar erg weinig zaken te doen om snel en gemakkelijk te betalen. Dat noemen we nou gemak voor de klant maar ook voor u.

De kans is erg groot dat bij het zien van de digitale factuur uw klant sneller zal klikken op de bijgevoegde link. Zeker wanneer u daar op een eenvoudige en heldere wijze gebruik van gaat maken binnen uw facturen. Uw klant denkt, laat ik het direct maar doen en u bent blij dat u niet lang op uw geld hoeft te wachten. Gemak dient de ondernemers…….

Eens weten en bekijken of het ook echt iets voor u is? Neem gerust contact met ons op en wij leggen uit hoe, wat en waarom. We willen graag dat u er snel en goed mee gaat werken.

Ernst Jan Bos  14-05-2020