Paperless office

Paperless office

Options Gouda is een paperless office en daar zijn wij trots op! Een paperless office houdt in dat Options Gouda geen papier gebruikt. Alles processen zijn gedigitaliseerd van het ondertekenen van overeenkomsten met onze klanten tot het verwerken van onze eigen administratie. Buiten dat dit een bijdrage levert aan het verduurzamen van ons kantoor levert het ook een financieel voordeel op welke wij doorgerekend hebben naar onze klanten. Het werkt efficiƫnt, nauwkeuriger en wij verlagen onze inkoopkosten.

Voor klanten
Ook onze klanten kunnen hun administratie eenvoudig paperless maken. Options Gouda biedt haar klanten een online archief aan waar bonnetjes en facturen eenvoudig naartoe gemaild kunnen worden. Hier worden ze digitaal opgeslagen en zijn ze altijd en overal bereikbaar op ieder device. Ook de banktransacties en het opstellen en verzenden van facturen gaat op een digitale manier. Dit alles veilig opgeslagen volgens wetgeving AVG en een online back-up waardoor gegevens niet zomaar verloren kunnen gaan.

Wij helpen onze klanten dus ook graag om efficiënter, nauwkeuriger en duurzamer te werk te gaan. Op die manier is Options Gouda pas echt een paperless office boekhouder.

Digitaal contracteren
Bestaande en nieuwe klanten van Options Gouda ondertekenen de overeenkomsten ook digitaal. Dit houdt in dat de overeenkomst digitaal voorzien wordt van een handtekening. Na digitaal ondertekenen worden de wederzijds getekende overeenkomsten gemaild. De overeenkomsten zijn direct digitaal beschikbaar in PDF-bestand en kunnen gearchiveerd worden.

Verduurzaming
Buiten dat Options Gouda een paperless office is proberen wij op zo veel als mogelijke manieren bij te dragen aan de verduurzaming van ons kantoor. Bij alle keuzes die wij als kantoor moeten nemen is verduurzaming een belangrijk thema.

Mochten er vragen zijn over het papperless office beleid van Options Gouda kunt u contact opnemen. Gelieve niet per post, natuurlijk!

Leon Leeferink  27-03-2019