Het vak accountancy is alles behalve saai

Het vak accountancy is alles behalve saai

Financieel specialist Onno Hoogendoorn draait zijn hand niet om voor een uitdaging. Door zijn rijke verleden als financieel adviseur, kent hij het klappen van de zweep in de wereld van accountancy.
Onno is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en staat ondernemers bij tijdens het inzichtelijk maken van hun cijfers en resultaten. Hij werkt bij WEA Gouda en is daarom ook adviseur en specialist namens Options Gouda. Het inzichtelijk maken van de cijfers is voor Onno zeer belangrijk: ‘Als ondernemer wil je dat je boekhouding op orde is. Natuurlijk is dit nodig om de aangiftes juist te kunnen indienen, maar ook om tijdig bij te kunnen sturen, wanneer de situatie daarom vraagt’.
 
Dat laatste typeert Onno. Door zijn rijke ervaring ziet hij onverwachte veranderingen en situaties als eerste aankomen en weet hij ook hoe daar op geanticipeerd moet worden. Analyseren en direct adviseren, daar staat Options Gouda voor en Onno kan dit als geen ander bolwerken. 

Boekhoudplatform Yuki helpt ons om service en kwaliteit te kunnen bieden. Zelf boekhouden is verleden tijd, door de overzichtelijke dashboards beschikt de ondernemer altijd over actueel inzicht’.
Verder stelt Onno dat het belangrijk is om tijdig te communiceren en altijd goed samen te werken, deze menselijke aspecten in combinatie met het digitale aspect dat Yuki biedt, zorgt voor de daadkrachtige aanpak welke Options Gouda biedt.

Onno vertelt hoe Options Gouda te werk gaat: ‘Alle cijfers zijn binnen handbereik door in te loggen via de browser of middels de app, aangeleverde bestanden worden binnen een werkdag verwerkt. Dagelijks ingediende facturen en bonnen heeft de ondernemer altijd en overal inzichtelijk. Omdat veel facturen al digitaal worden ontvangen is het genoeg om de factuur door te sturen naar het e-mailadres van de administratie, van bonnetjes kan via de app een foto worden gemaakt. Daarnaast loopt Options Gouda de administratie maandelijks door om de punten op de i te zetten en opvallende zaken te kunnen checken met de ondernemer.'

Zo blijkt dat Options Gouda niet alleen mooie resultaten belooft, maar dit ook dagelijks in de praktijk brengt. Onno komt met een voorbeeld: ‘
We hebben een cliënt die zijn administratie ieder kwartaal via ordners bij zijn toenmalige boekhouder aanleverde. Dat werd vervolgens verwerkt en de aangifte omzetbelasting kon worden opgesteld, tijdrovend werk en met name verre van actueel. Nu hij samenwerkt met ons is de administratie up to date, elke dag. Vragen kunnen ook direct gesteld worden, zodat niet pas maanden later een vraag komt over een bepaalde transactie.

Onno helpt u ook graag om de resultaten nog beter in beeld te brengen en om hier nog meer profijt uit te halen. Niet alleen vandaag en morgen een actuele tussenstand, maar ook een duidelijke prognose voor over een paar maanden. Hij is van alle markten thuis en past daarom zo goed bij Options Gouda. Ontdek snel wat Onno en Options Gouda voor uw onderneming kunnen betekenen.

Robert Schroer  11-10-2019