Besparen op boekhouding

Besparen op boekhouding

De afgelopen periode hebben wij met Options Gouda veel tijd gestopt in het verwelkomen van nieuwe klanten. Daar zijn wij deze ondernemers natuurlijk dankbaar voor. De grootste reden dat zij zijn overgestapt naar Options Gouda is de besparing op de kosten van de boekhouding. Dan praten we met name over geld en tijd.

Besparingspotentieel
Er is gebleken dat geldbesparing gemiddeld 40% is, wat al uitkomt op honderden en soms wel duizenden euro’s per jaar. Daarnaast bespaart de ondernemer zeer veel tijd. Deze tijdsbesparing ontstaat door het efficiënt en volledig digitaal werken. Zo worden de mutaties voor ruim 70% automatisch verwerkt. Dat bespaart Options Gouda veel tijd en nog belangrijker: geld.

Automatisering zorgt voor beter, persoonlijk advies
Options Gouda werkt met de software van Yuki voor de financiële administratie. Dit zorgt voor een volledig digitaal proces. Met het online archief kunnen documenten altijd en waar dan ook in de boekhouding gezet worden. Dit gaat eenvoudig door het (door)sturen van een mail waarvan de factuur in de bijlage zit of het maken van een foto van een bonnetje.

Omdat de documenten binnen één werkdag verwerkt worden kunnen de specialisten van Options Gouda adequaat advies geven. Geen advies meer na een kwartaal of zelfs pas een jaar later, maar diezelfde week en soms wel diezelfde dag. Persoonlijk en professioneel.

Overstappen volledig verzorgd
Het overstappen naar Options Gouda gaat geheel onder begeleiding van onze relatiebeheerders. Het contact met de huidige boekhouder kan ook gedaan worden zodat de ondernemer door kan blijven gaan met de belangrijkste focus: ondernemen.

Vrijblijvende besparingscheck
Benieuwd wat Options Gouda voor jou kan besparen? Iedere situatie is uniek, maar besparen op de boekhouding is bijna altijd mogelijk. Wij gaan graag het gesprek aan om de unieke situatie in beeld te krijgen waarna wij een offerte op maat kunnen aanbieden en zeer waarschijnlijk veel tijd en geld kunnen besparen.

Neem snel contact met ons op en wij gaan graag het gesprek aan!

Leon Leeferink  12-04-2019